اختلالات مربوط به ستون فقرات و دیسک
اختلالات مربوط به ستون فقرات و دیسک
بازی خیالی یا وانمود سازی در کودکان
بازی خیالی یا وانمود سازی در کودکان

اهمیت بازی در کودکان

اهمیت بازی در کودکان

اهمیت بازی در کودکان

💢 اهمیت بازی در کودکان از نظر ژان پیاژه

🔶 پیاژه: هدف اصلی آموزش در مدارس باید ساختن زنان و مردانی باشد که قادر به انجام کارهای تازه باشند، نه این که فقط کارهایی که نسل های قبلی انجام داده اند را تکرار کنند.

🔶 ژان پیاژه روانشناسی است که به دلیل نظریات ارزشمندش در زمینه رشد شناختی مشهور شده است.

در موارد زیر ۴ ویژگی عمده بازی را بخوانید

۱-دارای هدف خارجی نبوده

۲-کاملأ اختیاری و لذت بخش باشد.

۳-سازماندهی نداشته باشد.

۴-از هر گونه پرخاشگری به دور باشد.
بازی کودکان

اهمیت بازی در کودکان

اهمیت بازی در کودکان

💢  بازی کودکان

پیاژه بازی ها را به ۴ دسته تقسیم کرده است:

۱️⃣ بازی های مهارتی : Practical Games

کودک از طریق بازی های مهارتی به رشد اعمال و حرکات می پردازد مثلأ وقتی کودک سوار تاب می شود علاوه بر احساس لذت، حفظ کردن کنترل را نیز یاد می گیرد. بازی های مهارتی اکثرا در مرحله حسی-حرکتی( تقریبا از دو ماهگی تا دو سالگی) وجود دارد.

۲️⃣ بازی های نمادین Symbolic Games

بازی هایی که کودک با بهره گیری از قدرت تخیل خود، واقعیت اشیا را تغییر می¬ دهد و به آرزوهایش جامه عمل می پوشاند به طور مثال زمانی که کودک با تکه چوبی مانند اسبی می تازد. پیاژه بازی های نمادین را اوج بازی های کودکانه می داند. این بازی ها از سنین ۲، ۳ سالگی تا ۵، ۶ سالگی در بین کودکان رواج پیدا می کند.

۳️⃣ بازی های با قاعده Games with rules

بازی هایی باقاعده هستند که دارای قواعد و مقررات خاصی می باشند که اعضای گروه ملزم به رعایت آن هستند. کودک از طریق این بازی ها مشارکت، همکاری . رعایت حقوق دیگران و قانون را می آموزد و این بازی ها در سن ۴ تا ۷ سالگی وجود دارد که منجر به رشد اجتماعی کودک می شود.

۴️⃣ بازی های سازنده Constructive

بازی هایی که منجر به ساختن یک وسیله می شود. مثل حل مسائل، انجام کارهای مکانیکی که این بازی ها حد فاصل بازی های کودکانه و سازگاری های واقعی است.

[تعداد: 1   میانگین: 5/5]
این مرکز با تلاش دکتر جواد نژادی تاسیس شد , فعالیت مرکز توانبخشی باران در زمینه های ( بیش فعالی , گفتاردرمانی , کاردرمانی , مفاهیم بینایی , اختلال یادگیری , اوتیسم , نوروفیدبک , آزمون های شناختی , توانبخشی شناختی و … ) میباشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.